zondag, 14 november 2010

Recept van de week - krokante groentenwafels

Krokante groentenwafels

500 gr gekookte groenten van de dag ervoor
2 soeplepels bloem
1 ei
1 koffielepel curry
50 gram boter
1 bosje peterselie
olijfolie
peper en zout

Plet de groenten met een vork in een kom, voeg er de in kleine stukjes gesneden boter, de bloem, het ei, de fijngehakte peterselie, de curry, het zout en de peper bij.
Kneed tot je een homogeen deeg hebt.
Verwarm de olie in een pan en voeg enkele soeplepels van de groentenpuree toe. Maak het geheel plat met een lepel zodat je een wafeltje bekomt.
Laat gedurende ongeveer 5 minuten per kant goudbruin bakken.
Maak zo het hele deeg op.
Laat de wafels uitlekken op keukenpapier.
Serveer warm (bijvoorbeeld met chipolataworstjes)

06:53 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.