zondag, 24 oktober 2010

Recept van de week - Bosbessenmuffins

Bosbessenmuffins

250 gram bloem
1 flinke theelepel bakpoeder
90 gram fijne suiker
1 geraspte schil van een sinaasappel
200 gr diepvries bosbessen
90 gram gesmolten boter
175 ml melk
1 theelepel vanille-essence
1 ei
zout

Zeef in een kom de bloem, het bakpoeder, de suiker en een snuifje zout.
Voeg er de sinaasappelschil en de (niet ontdooide) bosbessen aan toe.
Maak in het midden een kuiltje. Schenk er de gesmolten boter, de melk, de vanille-essence
en het losgeklopt ei in. Vermeng tot een glad beslag.
Schep het beslag in papieren bakvormpjes en bak +/- 25 minuten in een op 200°C voorverwarmde oven.

07:33 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.