zondag, 10 oktober 2010

Recept van de week - Opgerold broodhapje

Opgerold broodhapje

Toastbrood in de lengte gesneden
Smeerboter
Plakjes gerookte zalm, plakjes Gandaham, plakjes gekookte ham
Aluminiumfolie

Neem het toastbrood dat in de lengte gesneden is en snijd de korst ervan af. Smeer in met boter.
Beleg met ofwel een plakje gekookte ham, een plakje zalm, of met een plakje gandaham.
Laat het bovenste deel (ongeveer 3 cm) onbelegd - dus daar heb je enkel boter.
Rol de snede brood met beleg op.
Zorg ervoor dat je eindigt met het stukje onbelegd.
Rol de broodrol op in aluminiumfolie. Laat 2 uur opstijven in de koelkast.
Snijd in schijfjes vlak voor je het serveert.

07:29 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.