zondag, 26 september 2010

Recept van de week - Aardappel/ham potje

Aardappel-ham potje

600 g aardappelpuree (vers of overschot van de vorige dag)
kaassaus
250 g gemengde groenten
versgemalen zwarte peper
8 schijven beenham
olijfolie

Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 175°. Roer de kaassaus onder een aardappelpuree, tot je een glad mengsel hebt.
Bak de groenten aan in de olijfolie en meng ze onder de puree.
Breng op smaak met versgemalen peper.
Bedek 8 kleine cakevormpjes met de ham. Goed aandrukken. Verdeel de puree over deze vormpjes.
Bak ze 15-20 minuten in de oven.
Haal de hampotjes voorzichtig uit de vormpjes en dien ze op als voorgerechtje.

07:22 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.