zondag, 29 augustus 2010

Recept van de week - Abrikozentaartjes

Abrikozentaartjes

(Tuperware materialen)

Ingrediënten
250 g bloem
100 g gezouten en gesmolten boter
1 ei
50 ml water
1 blik abrikozen

Giet alle ingrediënten voor het deeg in volgorde in de Quick Chef van Tuperware en draai enkele keren aan het handvat. Haal het deeg eruit en werk verder af tot een bol en laat het 1 u rusten.
Rol het deeg uit op een Deegblad.
Snij vervolgens met de Tartelettesnijder rondjes uit het deeg en plaats deze in de MultiFlex Tartelette. 
Giet op het deeg een mengeling van 50 g suiker en 50 g bloem. Leg de abrikozen, in 4 gesneden op het deeg en bestrooi met lichtbruine suiker. Plaats in de oven en laat 40 tot 45 min in een voorverwarmde oven bakken op 200°C.

08:05 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.