zondag, 05 december 2010

Recept van de week - vleesribben in bruine saus

Vleesribben in bruine saus

eenvoudig receptje voor 2 personen

650gr vlees ribben
1/2 l bruin bier
2 grote ajuien
laurier blad
peper en zout
boter
luikse siroop
1 boterham met mosterd

Kruid de vleesribben en bak ze aan in wat boter. Doe er de ajuinen en het laurierblaadje bij.
Overgiet met het bier. Als de bereiding begint te pruttelen leg je er de boterham met mosterd op.
Laat gaar worden op een laag vuur.
Juist voor het opdienen een soeplepel luikse siroop erbij doen.



08:19 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Ziet er goed uit ga vanavond uitproberen. Zal morgen kommentaar geven.

Grt

Marcel

Gepost door: Marcel Lemmens | maandag, 05 december 2011

De commentaren zijn gesloten.