zondag, 25 juli 2010

Recept van de week - Pannenkoekhapjes met roomkaas en gerookte zalm

Pannenkoekhapjes met roomkaas en gerookte zalm

Ingrediënten:
pak pannenkoek-mix
Melk (volgens de hoeveelheid op de verpakking)
1 pakje gerookte zalmfilet
100 g verse roomkaas
2 eetlepels room
verse bieslook en dille
een teentje knoflook

Bereiding:
Maak de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op de verpakking.
Meng daarna de verse roomkaas met de room tot een gladde masse.
Hak de kruiden fijn en meng deze onder het roomkaasmengsel.
Verdeel het roomkaasmengsel over de pannenkoeken en beleg ze met de plakjes gerookte zalm.
Rol de pannenkoeken op en snijd ze in stukjes.
Laat afkoelen en geef als aperitief hapje.

06:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.