zondag, 20 juni 2010

Recept van de week - frambozencake

Frambozencakejes

300 gram frambozen
5 eetlepels melk
2 pakjes vanillesuiker
250 gr bloem
2 theelepels bakpoeder
120 gram suiker
1 ei
50 gram boter
0.5 dl melk

Was de frambozen en laat ze uitlekken. Laat de melk koken samen met de vanillesuiker. Voeg de frambozen (enkele overhouden)  toe en verhit alles gedurende 5 minuten op een laag vuurtje.
Vermeng de bloem met de bakpoeder, de suiker, het ei, de zachte boter en 0,5 dl melk.
Daarna de afgekoelde frambozen en het vocht er goed doorheen scheppen.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Vet kleine bakvormpjes in en vul ze met het deeg.
Laat 25 minuten bakken in de hete oven.
Haal de vormpjes uit de oven en laat ze een beetje afkoelen vooraleer je er de minicakes uithaalt.
Versieren met frambozen.
   

07:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.