zondag, 14 maart 2010

Recept van de week - Snelle stroganoff met aardappelpuree

Snelle stroganoff met aardappelpuree

Ingrediënten
2 zakjes aardappelpuree (pak 8 stuks)
2 eetlepels olijfolie
500 g magere varkensvleesreepjes
1 rode paprika, in reepjes
400 g champignons, in plakjes
2 theelepels paprikapoeder, pittig
1 blikje tomatenpuree (70 g)
1 bekertje slagroom (125 ml)

Bereiden
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit in een hapjespan de olie en bak de vleesreepjes rondom op hoog vuur in 5 minuten gaar.
Schep het vlees uit de pan. Bak in het braadvet de paprika en de champignons 3 minuten. Schep het paprikapoeder en de tomatenpuree door de groenten en bak minuut.
Voeg 50 ml kokend water toe en breng al roerend aan de kook.
Draai het vuur laag, schep het vlees terug in de pan en roer de room erdoor.
Verwarm de stroganoff nog 2 minuten zachtjes (zonder te koken), breng op smaak met peper en zout en serveer met de aardappelpuree.

11:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Martine Als je even niet veel tijd hebt is dat wel snel klaar en ook nog lekker
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | woensdag, 17 maart 2010

De commentaren zijn gesloten.