zondag, 07 maart 2010

Recept van de week - Preicannelloni met ham

Preicannelloni met ham

Ingrediënten
2 x 250 g prei
1 pak lasagnebladen vers (a 6 stuks, koelvers)
2 x 6 plakjes schouderham
1 pot beschamelsaus (400 g)
150 ml melk
75 g gemalen kaas, belegen

Materialen
ovenschaal ca. 20 x 30 cm

Bereiden
Verwarm de oven voor op 180 ºC. Verwijder de harde onderkant van de prei en de stugge, donkergroene buitenste bladeren. Snijd de prei in ringen en was de prei.
Halveer de lasagnebladen in de breedte en leg op elk vel 1 plakje ham en 1/12 deel van de prei.
Bestrooi met peper en zout en rol de lasagne strak op.
Leg de preicannelloni in de ingevette ovenschaal.
Meng de bechamelsaus met de melk, schenk dit over de cannelloni en bestrooi met de kaas. Bak de preicannelloni in het midden van de hete oven in 30 minuten goudbruin en gaar.

10:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.