zondag, 17 januari 2010

Recept van de week - Kip met Boursinsaus en paprika

Kip met Boursin-saus en paprika

1 eetlepel Solo Vloeibaar
1 wortel
0,8 dl witte wijn
0,8 dl melk
4 dl kippenbouillon
1 kruidentuiltje (blaadje laurier)
Roux
100 g Boursin met Look en Fijne Kruiden
4 kipfilets van 150 g
1 ui

Bruin in de Solo de kipfilets, de stukjes ui en wortel. Voeg wijn en melk toe en laat inkoken tot de helft. Giet er de bouillon bij en laat de kruiden er 15 minuten in trekken.
De paprika's blancheren, pellen en in blokjes snijden.
De kipfilets uit de saus halen en warm houden.
De saus zeven, binden met roux, en dan Boursin Look en Fijne Kruiden toevoegen.
Even laten koken, stukjes paprika toevoegen en eventueel kruiden met peper en zout. Serveer met rijst of pasta!

09:15 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.