zondag, 20 december 2009

Recept van de week - Tapa's van courgette en garnaal

Tapa's van courgette en garnaal

Ingrediënten voor ongeveer 12 tapa's016975_v

1/2 courgette
2 sneetjes gerookte zalm
12 middelgrote roze garnalen
2 eetlepels room
paprikapoeder
zout
versgemalen peper
12 houten prikkers


Bereiding
Was de courgette en snij er 12 schijven van.
Snij de zalm in 12 stukken.
Pel de garnalen, leg ze in een bord en bestrooi ze met paprikapoeder.
Smeer op elk schijfje courgette een beetje room. Strooi er een beetje zout en peper op.
Leg op elk schijfje een plakje zalm en daarbovenop een garnaal.
Steek er een prikker door en zet in de koelkast.

 

09:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.