zondag, 06 december 2009

Recept van de week - Gevulde aardappeltjes met gerookte zalm

Gevulde aardappeltjes met gerookte zalm

150 g gerookte zalm
8 kleine aardappeltjes
3 zachtkokende aardappelen
bieslook
2 eetlepels room
2 eetlepels boter
nootmuskaat, peper, zout

Boen de kleine aardappeltjes schoon en kook ze ongeschild gaar in gezouten water.
Kook ook de zachtkokende aardappelen gaar.
Maak puree van de zachtkokende aardappelen, de room en de boter en breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat.
Snij de gerookte zalm in reepjes. Hou 8 reepjes apart en snij de rest heel fijn.
Meng de zalm onder de aardappelpuree.
Doe de aardappel-zalmpuree in een spuitzak.
Halveer de kleine aardappeltjes en hol ze een klein beetje uit. Vul ze met de puree en werk af
met een reepje gerookte zalm en wat gesnipperde bieslook.

08:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Martine Het is bijna middag en het water komt in mijn mond
Nog een fijne week verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | maandag, 07 december 2009

De commentaren zijn gesloten.