zondag, 20 september 2009

Recept van de week - Tongrolletjes met pesto

Tongrolletjes met pesto

1 potje pesto verde
1 bouillon blokje (vis)
1dl room
8 tongfilets
16 sperzieboontjes
1 kg aardappelen
1 dl melk
25 gr boter
50 gram geraspte Parmezaanse kaas
olijfolie
peper, zout en nootmuskaat


Stamp de gekookte aardappelen fijn, meng met de boter en de melk.
Breng op smaak met nootmuskaat en geraspte Parmezaan.
Blancheer de sperziebonen in kokend gezouten water en spoel koud.
Los het bouillonbliokje op in een halve liter kokend water in een lage pan.
Bestrijk de tongfilets rijkelijk aan ÈÈn zijde met de pesto, leg er overdwars sperziebonen op en rol op.
Pocheer de tongrolletjes 5 ‡ 7 minuten in de visbouillon die niet meer mag koken.
Neem de vis uit de bouillon en hou warm. Kook de bouillon op hoog vuur tot de helft in.
Voeg de room en een extra koffielepel pesto toe en kook nog even verder.
Schik op de borden en leper er wat saus rond.

08:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Martine Mmmmm het water komt in mijn mond,jammerlijk genoeg mag ik geen vis meer eten (allergie)
Nog een fijne zondag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | zondag, 20 september 2009

De commentaren zijn gesloten.