zondag, 26 juli 2009

Recept van de week

Avocadosoep met tomaat en een vleugje limoen

Ingrediënten:
1 liter kippenbouillon
1 ½ rijpe avocado, geschild en in stukjes gesneden
sap van 1 limoen
2 fijngesneden sjalotjes
3 rijpe ontvelde tomaten in blokjes gesneden (zonder zaadjes)
peper, zout en koriander
Garnituur:
Apart gehouden blokjes tomaat en avocado

Beidingswijze:
Breng de bouillon samen met de avocado, sjalotjes en tomaten aan de kook en laat 10 minuten zachtjes doorkoken. Pureer de soep en zeef ze in een andere pan.
Breng opnieuw aan de kook en breng op smaak met peper en zout.
Schep wat garnituur in voorverwarmde borden en giet er de soep bij. Garneer met koriander.

09:01 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Héél lekker.Ga het zeker nog maken.

Gepost door: Ann DE TROYER | woensdag, 25 augustus 2010

De commentaren zijn gesloten.