zondag, 05 april 2009

Recept van de week

gemakkelijke en snelle diepvriesmaaltijd

Vis florentine

1 pak diepvries kabeljauw of koolvis
1 pak diepvries spinazie
1 gesnipperde ui
boter
1 zak aardappelpuree
melk
1 zakje kaassaus
verse peterselie
zeezout en versgemalen zwarte peper

Laat de vis, de aardappelpureeblokjes en de spinazie ontdooien. Snijd de vis in kleine stukjes
Maak de kaassaus volgens de gebruiksaanwijzing op het pakje en voeg de peterselie eraan toe.
Bak in een klontje boter de ui glazig en voeg dan de vis toe.
Bak deze vijf minuutjes en kruid naar smaak met zeezout en versgemalen zwarte peper.
Vet een hoge overschaal goed in en doe hier de aardappelpuree in, met de spinazie erboven. Hier gaat de vis op en tot slot schenk je de kaassaus erover.
Zet de schotel een half uurtje in de oven (200 graden) zodat alles door en door warm wordt en de saus een mooie bruine kleur krijgt.

08:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.