zondag, 09 november 2008

Recept van de week

Met kabeljauw gevuld stokbrood

2 nog af te bakken stokbroden
Bekertje creme fraiche
500 gr.kabeljauwfilet of koolvisfilet(diepvries of vers)
Blikje gepelde tomaten
Bakje champignons
4 grote plakken kaas
Peper, zout, beetje kerriepoeder
Maizena

Snij de stokbroden verticaal doormidden zodat je uiteindelijk 4 halve broden krijgt. Champignons in plakjes snijden. Oven voorverwarmen.
Bak de vis los. Meng de kruiden door het vismengsel. Voeg de champignons en de tomaten toe.
Laat dit even doorpruttelen en voeg als laatste de creme fraiche toe. Saus evtueel dikker maken met wat maizena.
Kaas op broden verdelen.
Dan de saus voorzichtig op de broden verdelen.
De broden afbakken zoals beschreven op verpakking.

11:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.