zondag, 15 juni 2008

Recept van de week

Zalm met mierikswortel

4 zalmfilets zonder vel
2 eetlepels gewone bloem
1 losgeklopt ei
2 eetlepels mierikswortelroom
200 gr gedroogd broodkruim
60 ml olie

Mierikswortelsaus:
80 gr room
1 eetlepel mierikswortel
1 eetlepel vers gehakt bieslook
1 eetlepel vers gehakt peterselie

Haal de zalm even door de bloem. Roer de mierikswortelroom, 1 eetlepel water en het ei in een kom door elkaar.
Haal de zalm door dite mengsel en daarna door het broodkruim.
Verhit de olie in een grote pan en bak de filets in 3 minuten per kant gaar en goudbruin.
Dien de zalm met een schepje mierikswortelroom erbovenop op en geef er bijvoorbeeld gebakken krielaardappeltjes bij.

13:15 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Martine Ben gene fan an mierikswortel
Een fijne maandag en een goed begin van de week.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | maandag, 16 juni 2008

De commentaren zijn gesloten.