zondag, 27 april 2008

Recept van de week

Briesoep in borrelglaasjes
      
Voor 8 glaasjes:

0,5 liter tuinkruidenbouillon
25 gram boter
25 gram bloem
200 g brie zonder korst
scheut witte wijn
fijngesneden bieslook
50 ml room
zout en peper

Maak een roux van boter en bloem en voeg de bouillon al roerend toe.
Breng aan de kook en laat zachtjes wat inkoken.
Voeg de brie in stukjes toe en laat smelten, roer regelmatig.
Voeg de wijn en de room toe.  Breng op smaak met peper en zout.
Vul de borrelglaasjes met behulp van een trechtertje, bestrooi met wat bieslook en serveer warm.

11:15 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Martine Gesmolten kaas in tomatensoep is ook lekker
Nog eeen fijne week verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | maandag, 28 april 2008

De commentaren zijn gesloten.