zondag, 16 december 2007

Recept van de week

Kaas-tonijnhapje

1 klein blikje tonijn in water
3 eetlepels oude geraspte kaas
½ groene paprika
1 kleine sjalot
1 eetlepel mayonaise
scheut citroensap
zout en peper

Snipper de sjalot en snijd de paprika in stukjes.
Giet de tonijn af in een bakje. Haal met een vork wat uit elkaar en doe er de kaas,
paprika, ui, mayonaise en citroensap bij.
Alles door elkaar roeren. Proeven en eventueel nog wat zout en peper toevoegen.

Je kunt dit hapje direct eten, op toastjes of op brood.
Je kunt het ook serveren op wat sla.

15:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Lekker eten? Kom eens af. Lekkerbekken kunnen binnenkort heerlijk komen genieten in het Hageland. Kijk eens op mijn blogje en win een superdeluxe arrangement in een heuse vierkantshoeve met een heerlijk streekdiner er bovenop. Iets voor jou? Zeker weten.

Gepost door: Lieven | zondag, 16 december 2007

De commentaren zijn gesloten.