zondag, 04 november 2007

Recept van de week

Eenvoudige macaronipap

1 liter melk
15 staafjes macaroni
zout
2 eetlepels suiker

Breek de macaroni in stukjes van ongeveer 3 cm en kook ze even af.
Breng ondertussen de melk aan de kook.
Doe de macaroni erbij en laat ongeveer in een half uurtje zachtjes gaar koken.
Maak de pap af met de suiker en zout.
Eventueel kan je de pap nog wat binden met een lepel maizena.

05:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Martine Daar had ik nog nooit van gehoord macaronipap
Zal het eens proberen maar of ik het ga lusten dat is een andere vraag.
Zal je het nog wel eens laten weten ofdat het gesmaakt heeft of niet
Nog een fijne maandag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | maandag, 05 november 2007

macaronipap wat ik me herinner uit de jaren 50
macaroni koken gelijk met de melk vanilesuiker er door en klaar

Gepost door: wim | vrijdag, 11 december 2009

macaronipap wat ik me herinner uit de jaren 50
macaroni koken gelijk met de melk vanilesuiker er door en klaar

Gepost door: wim | vrijdag, 11 december 2009

De commentaren zijn gesloten.