zondag, 26 augustus 2007

Recept van de week

Gevulde courgette

2 courgettes
1 sjalot
1 teentje knoflook
1 bolletje light mozzarella
400 g mager varkensgehakt
1 eiwit
1 eetlepel Italiaanse kruiden
4 eetlepels light gruyère

Snijd de courgettes in de lengte doormidden en haal de pitjes eruit met een koffielepel.
Pel de sjalot en de knoflook en snipper ze fijn. Snijd de mozzarella in blokjes.
Meng het gehakt met het eiwit, de sjalot, de knoflook, de mozzarella en de
Italiaanse kruiden. Vul de courgettes hiermee op.
Plaats de courgettes in een ovenschotel en bestrooi met de gruyère.
Zet 35 minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C.

11:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hello Zie dat er hier op je blog heel lekkere recepten staan
Kom zeker nog terug
Nog een fijne zondag verder
Groetjes

Gepost door: Rita | zondag, 26 augustus 2007

Hello Ik heb dat gisteren uitgeprobeerd en het is lekker
Nog een fijne dinsdag verder
Groetjes Rita

Gepost door: Rita | dinsdag, 28 augustus 2007

Was heel lekker. Heb het met puree gemaakt. Kan misschien ook met rijst of pasta????

Gepost door: ilse hemelaers | donderdag, 10 juli 2008

De commentaren zijn gesloten.