zondag, 29 juli 2007

Recept van de week

Kalfskotelet met courgettenpuree

4 kalfskoteletten
1 courgette
1 tomaat
8 blaadjes basilicum
1 dl vleesbouillon
2 dl room
peper
zout
35 g boter (bakboter)

De kalfskoteletten mooi gaar en goudbruin bakken in de boter en warm houden.
De courgette schillen en ontpitten. De tomaat onderdompelen in kokend water,
ontvellen en ontpitten.
De courgette en de tomaat in stukjes snijden en pureren met de mixer.
Basilicum, bouillon, peper en zout toevoegen en fijnmalen.
Overgieten in een pannetje en verwarmen. De verse room toevoegen en zachtjes laten indikken
zonder te koken.
Het vlees op warme borden schikken en overgieten met de saus. Serveren met aardappelpuree.

13:30 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.