zondag, 24 juni 2007

Recept van de week

Pannenkoekhapjes met roomkaas en gerookte zalm

Ingrediënten:
pak pannenkoek-mix
Melk (volgens de hoeveelheid op de verpakking)
1 pakje gerookte zalmfilet
100 g verse roomkaas
2 eetlepels room
verse bieslook
verse dille
een teentje knoflook

Bereiding:
Bereid de pannenkoeken volgens de bereidingswijze op de verpakking.

Meng daarna de verse roomkaas met de room tot een gladde masse.
Hak de kruiden fijn en meng deze onder het roomkaasmengsel.
Verdeel het roomkaasmengsel over de pannenkoeken en beleg zemet de plakjes
gerookte zalm. Rol de pannenkoeken op en snijdze in stukjes.

Laat afkoelen en geef als aperitief hapje.

10:15 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

anders ook niet slecht, emma met vluegje room op grootmoeders wijze

Gepost door: noel | zondag, 24 juni 2007

bakken Bij jouw is het altijd heerlijk watertanden. Vandaag heb ik weer eens echte Vlaamse broodpudding gemaakt. dat kan de mijne hier niet, maar ervan smullen kan ze dubbel zo goed als ik.
groeten

Gepost door: Sebastian | maandag, 25 juni 2007

De commentaren zijn gesloten.