zondag, 10 juni 2007

Recept van de week

Kiprolletjes met graanmosterd en dragon

4 kipfilets
16 sneden gerookt spek
250 g boschampignons
4 kleine tomaatjes (of 4 halve tomaatjes)
1 eetlepel paneermeel
250 ml bearnaisesaus
1 eetlepel graanmosterd
boter
Provençaalse kruiden
kipkruiden
peper en zout

Snijd elke kipfilet overlangs in 4 repen en kruid ze met de kipkruiden.
Leg op elke spekreep een stuk kip, rol het geheel op, prik ze per 4 vast
op een satéstokje en bak ze gaar in de pan.
Kruid de tomaatjes met de Provençaalse kruiden, bestrooi ze met paneermeel,
leg er een klontje boter op en warm ze op in de oven.
Meng de bearnaisesaus met de graanmosterd en warm de saus op.
Bak de champignons en kruid ze met peper en zout.
Schik de champignons in een smalle lijn op het bord. Plaats hierop de tomaatjes en de kiprolletjes die u van de brochette gehaald hebt.

12:15 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.