zondag, 27 mei 2007

Recept van de week

Venkelschuitjes in de microgolfoven

 

2 kleine venkel

100 gram geraspte kaas

250 gram gehakt

1 dl groentenbouillon

 

Snijd het onderste verkleurde deel van de venkelvoeten, halveer ze, haal de laagjes uit elkaar

en houd de 8 grootste apart. Meng het gehakt met de helft van de kaas.

Neem telkens 2 venkelschuitjes samen en vul met het gehaktmengsel. Schik in een microgolfschaal.

Snijd de overige venkel in fijne stukjes en verdeel over de schotel.

De groentebouillon in de schaal gieten. Afgedekt, ± 10 min op 850 Watt in de microgolfoven

tot de venkel beetgaar is. Kontroleer met houten prikker. Strooi er de rest van de kaas over

en laat deze onafgedekt, 1 ½ min op 850 Watt smelten. Serveer met gekookte aardappelen.      

 

17:45 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.