zondag, 08 april 2007

Recept van de week

Varkenscurry met sherry

4 personen:
1 varkensgebraad van 800 gram
3 sjalotten
1 blik gepelde tomaten in stukjes
1 groene paprika
1 glaasje (8cl) halfdroge sherry
10 cl room
20 gram boter
1 eetlepel milde kerrie
peper en zout

Braad het vlees rondom aan in de boter. Snijd de sjalotten over de lengte in
vieren en doe ze samen met de tomaten en de in blokjes gesneden paprika in de pan.
Leng aan met de sherry, kruid met de kerrie, peper en zout.
Laat 50 à 60 minuten stoven met het deksel op de pan en draai het gebraad
af en toe om.
Haal op het einde van de braadtijd het vlees uit de pan en houd het warm
in aluminiumfolie tot u het snijdt.
Schenk de room in de pan, breng verder op smaak en vang het kookvocht op.
Dien op met gearomatiseerde rijst.

18:00 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.