zondag, 11 maart 2007

Recept van de week

Gevuld stokbrood met gehakt (2 personen)

• 150 gr champignons
• 1 eetlepel boter
• Zout
• Peper
• 3 augurken
• 75 gr belegen kaas
• 250 gr rundergehakt
• 1 theelepel rozemarijn
• 1 voorgebakken stokbrood

Veeg de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Verhit de boter in een koekenpan, bak de champignons 5 minuten
tot al het vocht is verdwenen en bestrooi ze met zout en peper.
Snijd de augurken in kleine stukjes en de kaas in kleine blokjes.
Meng het gehakt, de kaas, de augurken en de champignons met 1 theelepel rozemarijn, zout en peper door elkaar en vorm er een rol van,
iets korter dan het stokbrood.
Snijd het stokbrood overlangs doormidden en hol het iets uit.
Leg het gehakt tussen de 2 broodhelften, druk ze stevig aan en
verpak het brood in aluminiumfolie.
Verwarm de oven voor op 225°C en bak het brood in het midden van de oven
in 20 minuten gaar en bruin.
Geef er een gemengde salade bij.

12:39 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.