zondag, 31 december 2006

Gelukkig Nieuwjaar

happy new year
Neem 12 maanden en reinig ze goed
van alle bitterheid, gierigheid, jaloersheid en angst
en snij elke maand in 30 of 31 gelijke stukken
zodat de voorraad voor een jaar toereikend is.
Bereid elke dag 1 stuk,
met één deel arbeid
en twee delen humor en vrolijkheid.
Voeg er drie volle soeplepels optimisme aan toe,
een portie vertrouwen,
een koffielepel verdraagzaamheid,
enkele snippertjes geduld
en een snuifje voorkomendheid.
Het geheel rijkelijk met liefde overgieten,
en wanneer alles klaar is
op smaak brengen met een scheutje fijngevoeligheid.
Versier het aldus bereide gerecht
met een bosje kleine attenties
en dien dagelijks op
met een vriendelijk woord
en een deugddoende lach!

Bron: http://www.rijmgein.nl/gedichten/categorie/8.html

16:58 Gepost door M@rtine in Allerlei | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

niet... komen klikken voor middernacht...

Gepost door: snellen | zondag, 31 december 2006

Frankrijk Geniet daar maar lustig in Frankrijk. Het vuurwerk barst er misschien wel uit rond middenacht. Hier in Niederdsachsen is "die Hölle schon los" en dat om 17,30h. Elk jaar hetzelfde: velen proberen het vuurwerk al voor het zover is. Hier in het dorp heeft wel iedereen een heel arsenaal aan raketten en dergelijke. Oudejaarsavond gebeurt hier altijd op straat. Vannacht zal het weer wat worden! Oeps... voortgenieten...
Groetjes uit Niedersachsen en beste wensen voor jullie

Gepost door: Sebastian | zondag, 31 december 2006

Hmmmm Hmmmm, dat ziet er lekker uit! Wil jij dit receptje 'ns maken tegen volgende week? en zoals altijd zijn wij de eerste vrijwilligers om het te proeven ;-) Smakelijk!

Gepost door: Els | dinsdag, 02 januari 2007

De commentaren zijn gesloten.