zaterdag, 16 september 2006

Recept van de week

Kipgoulash

500 gram gaar kippevlees
1 grote ui
1 teentje knoflook
2 eetlepels boter
4 eetlepels bloem
2,5 dl bouillon
8 tomaatjes
250 gram soepgroenten
2 eetlepels paprikapoeder
zout en peper
ketjap

Fruit de in ringen gesneden ui en het heel fijn verdeelde knoflookteentje in de boter,
voeg er bloem aan toe en roer deze er goed doorheen.
Voeg met kleine beetjes tegelijk de bouillon toe en breng het geheel al roerende aan de kook.
Schep het in het stukjes verdeelde kippenvlees, de in vieren gesneden en ontvelde
tomaatjes en de soepgroente erbij.
Strooi er paprikapoeder over en roer alles goed door elkaar.
Laat nog 10 minuutjes stoven.
Breng het gerecht op smaak met zout peper en wat ketjap en serveer met rijst.

14:49 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.