maandag, 21 augustus 2006

Recept van de week

Terug uit vakantie en we beginnen er weer aan.

Zwitserse Eieren

4 plakjes gruyèrekaas
4 sneetjes brood
4 eieren
1 dl slagroom
nootmuskaat
zout, peper
80 gram boter

Zorg voor 4 potjes waarin de eieren kunnen worden bereid.
Snij het brood zodat de sneden passen in de potjes.
Smelt de boter in een pan en bruineer hierin de broodjes.
Leg elk sneetje brood in een potje, leg daar een dunne plak gruyère op en breek een ei op elke plak kaas.
Geef flink wat zout en peper bij de room en ook nootmuskaat.
Klop de room op met een vork en schenk hem op de eieren.
Zet de eieren in een oven van 200 graden C. en laat ze daar 10 minuten.

13:39 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Hmmm.. lekker. En met 5% light room ook goed voor iemand op dieet.

Gepost door: bibie | maandag, 21 augustus 2006

De commentaren zijn gesloten.