woensdag, 01 maart 2006

Recept van de week

Lamfilets met boursin

klontje boter
1 kuipje Boursin met look
400 gr. bospaddestoelen
4 lamfilets
teentje look
1 soeplepel olie
1 soeplepel gehakte peterselie
peper en zout
1 dl. witte wijn
2 dl. room

Reinig de champignons en snij de grootste in stukken. Leg ze opzij.
Kruid de filets met peper en zout en braad ze in een grote braadpan met de olie.
Braad elke kant 2 à 3 min.
Haal het vlees uit de pan en blus met de witte wijn.
Krab de braadresten goed los en laat alles tot de helft indikken.
Voeg dan de room en de in stukjes gesneden Boursin toe.
Zachtjes laten opwarmen. Verder op smaak brengen.
Ondertussen braadt u de champignons in boter samen met de gehakte look en de peterselie.
Leg het vlees opnieuw in de pan met de saus en laat nog één minuutje sudderen.
Dien onmiddellijk op met bijvoorbeeld mini-kroketten als bijgerecht.

14:01 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

mmmm dit gaan we niet voorbij laten gaan. Met het water in de mond kijken we al uit naar de volgende.

Gepost door: vicky | woensdag, 01 maart 2006

pijnlijk Pijnlijk wanneer men achter de PC zit met een hongernde maag en dan zo een heerlijk recept lezen... Dat recept lijkt een goed idee
hartelijke groetjes uit Duitsland

Gepost door: Sebastian | zondag, 05 maart 2006

De commentaren zijn gesloten.