zondag, 22 januari 2006

Recept van de week

Varkenshaasje met perzikgratin

750 gram varkenshaasje
40 gram boter
zout en peper
800 gram halve perzikken
125 gram gerapte belegen kaas
25 cc verse room
1 ei
15 gram bloem
15 gram hoeveboter
Snijd de haasje in plakken. Druk ze plat en bak ze aan en kruid ze.
Leg ze in een ovenschaal. Leg de uitgelekte perziken op het vlees.
Klop in 3 eetlepels room het ei los.
Breng 1 dl perziksap en de rest van de room aan de kook.
Kneed bloem en boter door elkaar en voeg bij de perziksaus.
Roer er, van het vuur, 80 gram kaas en het ei onder en giet het mengsel over de perziken.
Strooi de overgebleven kaas erover en zet 15 à 20 minuten in de oven (200 graden).

13:07 Gepost door M@rtine in Recepten | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.