zondag, 16 oktober 2005

Recept van de week

Kip met Boursin-saus en paprika's

4 kipfilets van 150g
1 ui
1 wortel
1 paprika
0,8 dl witte wijn
0,8 dl melk
4 dl kippenbouillon
1 kruidentuiltje (blaadje laurier, takje tijm en peterselie)
maïzena
100 g Boursin met Look en Fijne Kruiden

Bruin in olijfolie de kipfilets, de stukjes ui en wortel.
Voeg er de wijn en de melk aan toe en laat inkoken tot de helft.
Giet er vervolgens de bouillon bij en laat de kruiden er 15 minuten in trekken.
Blancheer de paprika's, pel ze en snij ze in blokjes.
De kipfilets uit de pan halen en warm houden.
De saus binden met de maïzena. Roer er daarna voorzichtig de Boursin Look en fijne Kruiden onder.
Nog even laten koken, de stukjes paprika toevoegen en eventueel wat bijkruiden met peper en zout.
Lekker met rijst of pasta!

11:33 Gepost door M@rtine | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.